Welcome! Follow me :)

they are my heart ;')

they are my heart ;')

Saturday, 10 December 2011

kokorem [ partone ] (!)

assalmammualikum pembuka bicara =]
satu ucpn "hi" buadd blogger.blogger / non- blogger !
haha , OK ! stop laughing chill! ngee~
...................................................
eh, korg ! takn ta tegaru.garu kepala korg tuh ! alang-alang terjumpa kutu babun pulak na! haha . eh coppp! jauh da merepek niy , haha , ok , korg faham ke ap tajuk entry kat atas tuww? haa ! faham ta , faham ta? senang jee ! korg pusing.pusingkan perkataan tuh jaa! dapat la jawapan ! ok dude :l , utk kali ny, ak tana post pnjg.pnjg , ak cuma nak ckp sesuattu jah !

stay away from cigaratte !

p/s : maaf ak bkn na paksa korg utk jangan amik benda tuh , ak bukan sape.sape kan bagi korg ! utk naasihatkan korg! em ! sebenanya , ak sayang semua kawan.kawan aku ! ak cuma na korg hidup sihat! mcm bodoh kan reason aku! ahh , lantak lahh , janji aku nak ckp! korg , suda.suda laa ! ta ada guna pon korg amik bnda tuh, kalo korg bg alasan, utk hilangkan stress , hurr ! ak rasa korg baik fikir balik ap yg korg ckp, sebenanya banyak cara lagi kan utk menghilangkan stress, bukan hanya dgn amik benda yg ta berfaedah tuh ! :( , ak mengaku , korg mmg susah utk melepaskn benda tuh , tapi korg! cuba lah try, kurangkan dan kurangkan , lama.lama korg bebas dari benda tuw ! tpi kalo korg mmg dah berniat dan tanam azam korg tanak lepaskan benda tuh ! so, ta da guna da laa ! utk berubah ! "niat" tuh penting .kalo buad ssuatu tuh , niat pon taa daa , so habuk pon tada laa . ak rasa utk kali niy, itu sahaja ak bercakap mcm org bodoh niy ! haha :S . aku rsa mmg ta ada function pon ak merepek mcam mak nenek nih! haha , da laa . choww !
psss ! "AKU SAYANG KORANG SEMUA lah KAWAN " , 

No comments:

Post a Comment

will not forget dis moment =) never .

music is my life,the lyrics are my story :)